Παρουσιάζοντας το IDAology Project στο «11ο Ετήσιο Συμβουλευτικό Forum Πολιτιστικών Διαδρομών του Συμβουλίου της Ευρώπης»

Η Μαρίνα Γεροντή, πολιτιστική διαχειρίστρια και υπεύθυνη επικοινωνίας του IDAology Project, συμμετείχε στη Γ’ θεματική συζήτηση “Προώθηση δημιουργικών βιομηχανιών, πολιτιστικού τουρισμού, καινοτόμων τεχνολογιών για βιώσιμες κοινότητες”, παρουσιάζοντας το IDAology Project, τα παραδοτέα και τους στόχους του έργου και τη σημασία που έχει το τοπικό πολιτιστικό αποτύπωμα σε έναν κόσμο που κυνηγά μοναδικότητες και αυθεντικές εμπειρίες. Το Πρόγραμμα των Πολιτιστικών Διαδρομών γιόρτασε φέτος την 35η επέτειό του, με την ευκαιρία του 11ου Συμβουλευτικού Forum που πραγματοποιήθηκε 5-7 Οκτωβρίου στα Χανιά, γιορτάζοντας παράλληλα μια Ευρώπη πλούσια σε ιστορία, κληρονομιά, διάλογο και αξίες που προωθεί την πολιτιστική πολυμορφία, το διαπολιτισμικό διάλογο και τον αειφόρο τουρισμό.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο και πολυπληθέστερο συνέδριο στην ιστορία του θεσμού, το οποίο τελέστηκε υπό την Αιγίδα της ΑΕ Προέδρου της Ελληνικής Προεδρίας της Δημοκρατίας  από 50 χώρες, 5 υπουργοί, 6 γενικοί γραμματείς, η Αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης (PACE), η Πρόεδρος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας κα. Ντόρα Μπακογιάννη, η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας κα. Λίνα Μενδώνη και η Πρόεδρος του ΕΟΤ κα. Άντζελα Γκερέκου.

Δείτε την ομιλία της Μ. Γεροντή εδώ:

Προσβασιμότητα